Quinoapap

  • 0,5 kop plantaardige melk
  • 0,5 kopje water
  • 0,5 kopje quinoa, gespoeld (elke kleur)
  • 1 kopjes verse bramen
  • 1/4 theelepel. gemalen kaneel
  • handje gehakte pecannoten, geroosterd *
  • 2 tl. agavesiroop

Bereiding

  • Combineer plantaardige melk, water en quinoa in een middelgrote pan. Breng aan de kook op hoog vuur.
  • Zet het vuur lager en doe een deksel op de pot en laat 15 minuten pruttelen of tot het meeste vocht wordt geabsorbeerd.
  • Zet het vuur af en laat nog 5 minuten staan.
  • Roer er de bramen en kaneel in
  • Verdeel in 2 kommetjes en overstrooi ze met pecannoten. Laat 1 theelepel agavesiroop over elke portie druppelen.
  • *Terwijl de quinoa kookt, rooster je de nootjes in een koekenpan.

Geef een reactie